Begynd at møde thailandske partnere på få minutter. Det er gratis at deltage og det virker!

En lille forhistorie og pigen fra Koh Samui

Thaikontakt

Når du gerne vil i kontakt med thailandske piger, er der ikke noget bedre sted at starte end ThaiFriendly – Hér vil du kunne møde friske piger og kvinder fra hele Thailand og ønsker du at møde din soulmate kan det også lade sig gøre.

Vil dú gerne vide mere om kulturen, hvad de thailandske piger gør sig af tanker og hvad det kan betyde for dig at finde kvinden i dit liv i et helt andet land, hvad det kan betyde for deres fremtid og om det er muligt at bygge sig en fælles fremtid sammen, så vil du hér kunne finde interviews med 3 forskellige piger fra Thailand, som på hver deres måde ønsker at finde lykken via Thaifriendly.

Thai Friendly

  Begynd at møde thailandske partnere på få minutter -
Det er gratis at deltage og det virker! - Klik her!

Jég har selv personligt talt med dem alle 3, da jeg på baggrund af min nysgerrighed, ville se hvordan det var at tale med dem, chatte med dem og korrespondere via mail med dem. Det har været en stor oplevelse, som jeg gerne vil dele med dig, så du også kan få et klart billede af hvilke tanker der haves, hvad dé ønsker og hvorfor det netop er Danmark, der er interessant for dem.

I det følgende afsnit – følg med her – du bliver 3 stærke oplevelser rigere, hvor jég har talt med 3 thailandske piger og kvinder, har jeg, på grund af det engelske sprogniveau som langt de fleste thailændere har, valgt at gøre svarene letlæselige, så du får fyldestgørende svar, der giver en forståelse for deres måde at agere på.

Følg med her – du bliver 3 stærke oplevelser rigere

Dén første pige jeg chattede med var en pige på 18 år fra Koh Samui. Der har gået i den thailandske folkeskole, hvor der ofte kan være mellem 30-50 elever pr. klasse og hvis de ikke selv kan følge med, er det bare synd for dem. Hun var kommet tilbage fra Bangkok, hvor hun mistede det arbejde hun havde, da der kom oversvømmelser i det nordlige Bangkok. I dag arbejder hun på et vaskeri på Koh Samui. En sød single pige, som gerne vil opleve verden og vi fandt meget hurtigt en masse emner at skrive om.

Selv om der er lidt aldersforskel på os, starter chatten hurtigt og jeg er jo i forvejen vild med at tage på ferie i Thailand, så hvorfor ikke også forsøge at finde nogle lokale fra området, det kan jo kún være med til at gøre ferien endnu mere spændende.

De første spørgsmål og meget mere

Et af mine første spørgsmål ”Hvilke tanker gør du dig om at chatte med en mand, dér er fra Danmark ?” Nu har jeg hørt meget om Danmark fra de mange turister og fra de lokale, der hjælper de mange turister her på øen og det har helt klart gjort mig mere nysgerrig efter at lære en dansk mand at kende og thaifriendly er helt klart et interessant sted at begynde, hvor du kan chatte med danske mænd.

”Hvor kommer du fra i Thailand ?” Jeg er fra Koh Samui, var dog taget til Bangkok for at arbejde, men da der kom oversvømmelser i det nordlige Bangkok tog jeg tilbage Koh Samui, da der ikke var arbejde at få andre steder i Bangkok.

”Det gør mig ondt at høre med oversvømmelserne, men så vidt jeg ved er Koh Samui en dejlig ø, er det rigtigt ?” Øen er en dejlig ø, hvor du kan opleve smukke strande og mange andre ting. Jeg vil dog gerne opleve storbyen mere, for jeg er nysgerrig på livet.

”Nysgerrig på livet siger du – hvad har du af tanker om fremtiden ?” Mine tanker er mange, jeg er jo kun 18 år gammel, så er som sagt nysgerrig på livet, vil gerne være i en større by, finde et arbejde, dér gør at jeg kan hjælpe mine forældre senere og jeg vil gerne opleve verden, hvis jeg får råd til det.

Fra Koh Samui til Danmark

”Ville Danmark være et spændende land for dig ?” Det vil det helt sikkert, med de ting jeg har hørt om landet, så lyder Danmark som et meget spændende land, hvor der er styr på meget og det danske folk virker til at være rigt folk med mange muligheder – det er hvad jeg har fået at vide.

”Så du kunne godt finde en mand fra Danmark her på thaifriendly og rejse til Danmark ?” Det var et stort spørgsmål, jeg vil ikke være afvisende overfor det – dér er mange muligheder i Danmark, og jeg vil da gerne møde en mand, han må meget gerne besøge mig hernede nogle gange først, så vi kan finde ud af om det er os 2 – det er helt sikkert en mulighed.

”Du er en spændende pige – må jeg få mere at vide om din opvækst ?” Jeg er som sagt fra Koh Samui, er opvokset her, taget min skolegang her og valgte så at tage til Bangkok for at arbejde, da der er flere muligheder i den store by. Jeg har boet sammen med min familie her i Koh Samui, hvor vi hjælper hinanden meget, som man nu gør i Thailand – jeg er glad for min opvækst, men vil også gerne møde en mand, dér kan være med til at gøre livet mere sorgløst, for pengene har ikke altid været mange.

”Hvis nu du finder manden i dit liv her og han gerne vil leve med dig i Thailand, hvad så ?” Det gør det lettere for mig at hjælpe min familie, og give mulighed for at støtte dem når de bliver ældre. Det er vigtigt for mig at kunne støtte dem og så har jeg mulighed for at holde fast i mine venner her også. Jeg vil gøre meget for den rigtige mand, da det er vigtigt at vi begge har det godt, så er det at leve i Thailand, så gør vi det.

Efterskrift – mine tanker, efter rigtig mange timer

Jeg chattede og emailede med hende i mange timer, hun var yngre end mig, men absolut en nysgerrig pige, der havde drømme om at komme ud at opleve verden, hun havde hørt meget om Danmark fra danske turister og de lokale, og så havde hun valgt at søge på thaifriendly – da hun havde hørt godt om det.

Thai Friendly

  Begynd at møde thailandske partnere på få minutter -
Det er gratis at deltage og det virker! - Klik her!

Jeg blev meget overrasket over hvor lang tid vi kunne bruge på at sidde og chatte om drømme, hvad vi kunne lide ved Thailand, hvad der kunne være interessant at bruge fremtiden på og hvilken forskel det vil gøre for hende og hendes familie, hvis hun mødte en dansk mand. Jeg er helt sikkert fascineret og ved nu, at der findes muligheder for at møde søde thailandske piger, der kan gå hen og blive en soulmate – ved at bruge Thaifriendly.com, du kan selv prøve det, ved at tilmelde dig her.

Som jeg skrev i starten, talte jeg i denne omgang med 3 piger i alt – ved at klikke her, finder du interviews med de 2 andre.

Thaikontakt

© www.thaikontakt.dk