Begynd at møde thailandske partnere på få minutter. Det er gratis at deltage og det virker!

Thailands største dating hjemmeside

Thaikontakt

ThaiLoveLines.com - Et imponerende gennemført site!


ThaiLoveLines er Thailands største dating hjemmeside, og dette er ikke uden årsag. Allerede ved første kig på siden er den meget gennemført og troværdig, og efter den gratis tilmelding og efterfølgende bruger login står mulighederne i kø for dig.


Siden tilbyder et væld af funktioner der gør det nemt for dig, hurtigt at komme i kontakt med det modsatte køn. I det hele taget er hele sitet designet således at det er supernemt at navigere rundt på, utroligt brugervenligt.

De indbyggede funktioner hjælper dig på vej!

Når man har oprettet sig selv som bruger, hvilket i øvrigt er gratis, kan man logge ind og begynde sin færd mod det spændende Thai dating univers. Ret hurtigt vil man opdage at siden har en "Meet your match"-funktion.

Denne funktion giver dig profilbilledet fra en profil af det modsatte køn, udfra hvilket du skal votere personen fra 1-5. Voterer du personen til over 4, vil den pågældende blive gjort opmærksom på dette og bedt om at votere dig også.


Voterer hun ligeledes dig til over 4 bliver i "matched" og kan nu kommunikere med hinanden på alskens måder, skide smart! Skulle det ske at du over en rum tid glemmer hvem du er blevet matched med, har siden naturligvis en funktion kaldet "My matches" der gemmer alle dine tidligere matches.

Vælg selv hvem du ønsker at tage kontakt til

Er man ikke så meget til de tilfældige møder kan man naturligvis også selv vælge hvem man ønsker at tage kontakt til. Under kategorien "View Gallery" kan du se samtlige brugeres profiler og finde netop den person som tiltaler dig.


At tjekke så mange personer igennem kan dog være et usædvanligt stort arbejde som nogle ikke orker, men frygt ej. Vælger man funktionen "Chat Online" kan man chatte med personer der er online samtidig med en selv, og her kan man være heldigt at finde netop den kvinde man altid har søgt.

Dette er blot et lille udvalg at sidens mange, super gennemførte funktioner, der alle gør det lettere for dig at komme i kontakt med de mennesker du søger.

Chat mødet med et andet menneske

I bestræbelserne på at give et korrekt billede af siden, skulle selve chat-funktionen selvfølgelig også tjekkes, vi blev positivt overrasket. I løbet af et par minutter var det lykkedes at komme i kontakt med op til flere søde og rare Thai'ere, der var nysgerrige og spurgte ind til hvem man er, hvor man kommer fra osv.

Overraskende nok var der faktisk ikke én der opførte sig hverken anstødeligt, provokerende eller på andre måder ubehageligt, alle var søde og rare. De korte samtaler der blev ført i chatten for denne gang var udelukkende positive, og man kunne ikke undgå at mundvigene var en lille smule mere opadgående end inden chatmødet.


Alt i alt fremstår sitet professionelt, brugervenligt og troværdigt. www.ThaiLoveLines.com kan byde på noget for enhver smag, lige fra den stille og rolige samtale om vind og vejr, til deciderede chat-dates, der snildt kunne tænkes at munde ud i længerevarende kendskab til hinanden.

Siden er bestemt værd at tage et kig på hvis du overvejer Thai dating. En opfordring her fra skal lyde: Prøv det af, du vil ikke blive skuffet!

Thaikontakt

© www.thaikontakt.dk