Begynd at møde thailandske partnere på få minutter. Det er gratis at deltage og det virker!

Thai dating i pæne omgivelser

Thaikontakt

Der findes rigtig mange thai-dating-sider på nettet, men det er få, der er så pæne og brugervenlige som ThaiFriendly.com!

Det er måske noget af en påstand at indlede en artikel med, hvor jeg vil forsøge at være objektiv hele vejen igennem. Ikke desto mindre har jeg svært ved at skjule min oprigtige glæde ved, at der findes hjemmesider, der hjælper folk med at finde kærligheden og så endda gratis.

Personligt havde jeg ingen ambitioner om at finde kærligheden (den har jeg fundet), men jeg var nysgerrig efter at finde ud af mere om thailand dating. Derfor oprettede jeg en gratis profil på netop ThaiFriendly og kom i kontakt med imødekommende thaipiger. I denne artikel møder jeg en ung thailandsk kvinde, der er universitetsuddannet, men alligevel ikke har et godt job.

Thai Friendly

  Begynd at møde thailandske partnere på få minutter -
Det er gratis at deltage og det virker! - Klik her!

Fra Thailand til Danmark

Den unge kvinde var, som nævnt før, universitetsuddannet. Hun var 22 år gammel og boede i Chang Mai i Nordthailand. På trods af sin gode uddannelse, arbejdede hun alligevel i en lille 7-11 kiosk. Vi faldt i snak, da jeg benyttede mig af chat-funktionen på sitet. Her kan man kommunikere med mulige thailandske partnere og det fungerer rigtig godt. Alle er på sitet for den samme ting: kærlighed.

Nå men, jeg chattede altså med denne her 22-årige thaipige. Jeg spurgte naturligvis ind til hendes situation, da hun havde fortalt om sin gode uddannelse, der ikke havde ført et god job med sig. Hun forklarede, at hun drømte om kærlighed og et godt job, og at hun i den forbindelse havde hørt en af hendes veninder fortælle om ThaiFriendly, hvor man kunne møde danske mænd. Den unge kvinde havde nu kastet sig ud i online dating, da hun nu var klar over, at hendes lykke nok ville være gjort, hvis hun fandt en sød dansk mand. Hun ville nemlig være næsten sikker på at kunne få et godt job i Danmark, hendes kvalifikationer taget i betragtning.

Seriøs Thailand dating

Hvis man som dansk mand føler sig ensom, vil jeg anbefale ThaiFriendly. Der er ingen tvivl om, at det er seriøs dating med thailandske kvinder, der virkelig gerne vil finde kærligheden i udlandet. Thailand er et herligt land med nogle herlige mennesker. Så hvis man har svært ved at finde kærligheden i Danmark eller blot godt kunne tænke sig at udvide horisonten lidt, er Thailand et rigtig godt sted at starte. Og det kan altså gøres hjemmefra ved computeren på ThaiLoveLines.

Thaikontakt

© www.thaikontakt.dk