Begynd at møde thailandske partnere på få minutter. Det er gratis at deltage og det virker!

Seriøs Thai kontakt på nettet

Thaikontakt

På thai dating hjemmesiden www.thaifriendly.com kan du komme i kontakt med mange forskellige typer mennesker!

Der er alle lige fra den unge pige, der leder efter sit livs kærlighed til den ældre kvinde, der er mor og har oplevet livet på både godt og ondt. Fælles for brugerne på sitet er dog, at de søger kærligheden og gerne vil date seriøst på nettet. Som navnet på hjemmesiden snert antyder, er det en thailandsk hjemmeside.

På siden kan man få thai kontakt og det er dermed blevet noget lettere at finde kærligheden, selvom hun måske sidder på den anden side af jordkloden. Jeg havde sat mig for, med en pæn portion objektivitet, at undersøge ThaiFriendly for at finde ud af, hvordan thai dating på nettet egentlig fungerer. Her kan du læse om mit chat-møde, med en 25-årig thailandsk kvinde fra Bangkok.

Thai Friendly

  Begynd at møde thailandske partnere på få minutter -
Det er gratis at deltage og det virker! - Klik her!

Thai dating sites med thailandske kvinder

Thaipiger på nettet - 25-årig thaipige fra Krabi

Der er mange brugere på www.thaifriendly.com, så man er altså sikker på, at der altid er nogen at chatte med. Sitet er bygget godt op, så man finder mange forskellige måder at komme i kontakt med de thailandske kvinder. En af dem, der nok er mest brugt, er chat-funktionen. Det var da netop også denne chat-funktion jeg benyttede mig af i denne omgang. Jeg fik hurtigt kontakt til en 25-årig thai, der var opvokset i Krabi, men nu var flyttet til Bangkok for at finde arbejde.

Den unge thaipige boede nu hos sin moster og onkel mens hun forsøgte at finde et arbejde i den thailandske hovedstad Bangkok. Det var dog en relativt svær opgave, fortalte hun mig på chatten. Det var faktisk lidt af en ahaoplevelse da vi udvekslede vores mobilnummer og hun efterfølgende faktisk sendte mig en kort SMS med en sød smiley :-)

Det er to vidt forskellige verdener, Thailand og Danmark. Sådan virker det i hvert fald, når man chatter med de thailandske kvinder. Ikke desto mindre er der én fælles drivkraft for brugerne på www.thaifriendly.com - nemlig søgen efter seriøs dating og kærlighed.

Mange danske mænd er måske ensomme og søger efter thailandske partnere, mens thaipigerne er eventyrlystne og gerne vil opleve Danmark og det i samvær med en dejlig mand som de kan forelske sig i. Til netop dette er ThaiFriendly et intet mindre end fremragende website. Thailand er et skønt land og menneskerne er fantastiske og imødekommende. Det mærker man også inde på dating-siden, hvor alting foregår i venlige toner. ThaiLoveLines sætter to mennesker sammen, der begge higer efter det samme - nemlig kærlighed og tryghed. Og så er det endda gratis at oprette sig som bruger.

Thaikontakt

© www.thaikontakt.dk