Begynd at møde thailandske partnere på få minutter. Det er gratis at deltage og det virker!

Når du vælger at søge efter Thaipiger, starter du lige her

Thaikontakt

Thai piger

Når du gerne vil uden for Danmarks grænser og finde den ægte kærlighed, vil én gylden mulighed helt sikkert være Thailand. Hér er der mange thai piger, der søger efter lykken og måske kan du blive den mand, hun gerne vil varte op dagen lang. Det hele kan lade sig gøre ved at starte søgningen på ThaiFriendly - hér finder du tusindvis af singlepiger fra Thailand.

Thai Friendly

  Begynd at møde thailandske partnere på få minutter -
Det er gratis at deltage og det virker! - Klik her!

Familiemønstre og kulturelle forskelle

Dér kan ikke herske nogen tvivl om at mange thailændere både er ringere uddannet og lever på en anden måde end mange danskere gør, og det er en af de ting, der gør danske mænd meget attraktive for mange thailandske piger. Med de ringere uddannelsesvilkår, måden at leve på og familiemønstrene i Thailand, vil det ofte kunne føles meget lykkeligt for en thailandsk pige, når hun kan blive forsørget af en dansk mand og endnu mere, hvis dét hele foregår i Thailand.

I forhold til Danmark, hvor familien ikke er lige så vigtig som i Thailand, er der altså også nogle helt andre familiemønstre, der på sin vis er ganske fascinerende. I Thailand sér du ofte en større familie leve sammen, hvor det kan være lige fra helt små børn og op til oldeforældre, der lever under samme tag. I Danmark ser du ofte par leve sammen med deres børn, og så ender det ofte med at forældrene kommer på plejehjem med videre. Dét gør det fascinerende at se hvor godt der bliver passet på hinanden og hvor mange der kan leve harmonisk sammen.

Thai piger, aldersforskel og manglende uddannelse

En anden helt almindelig ting er den store aldersforskel, der nogle gange kan være på pigen, som vælger at chatte med dig på ThaiFriendly.com - i forhold til hvad du vil se i Danmark. Grunden til dette skal igen ses i forhold til den manglende uddannelse, dér gør det helt normalt at en yngre pige leder efter en mand, der kan forsørge hende. Det er slet ikke usædvanligt at en pige i starten af 20'erne chatter med en mand, der er midten i 40'erne.

Søg uden for landets grænser - kærligheden kan findes i Thailand

Dér er mange, som forundres i starten, men når du først falder i snak med de søde piger, de fortæller om sig selv og deres drømme, og dú finder en, der bare er lidt mere interessant end alle de andre, så vil også du finde ud af hvor skønt et land Thailand er.

At finde en lokal pige fra en mindre by kan være en helt fantastisk oplevelse, dér kan holde hele livet. På tværs af kulturforskelle kan kærligheden også sejre.

Hvis du vælger thaifriendly, vil du i løbet af kort tid finde en eller flere virkelig søde piger fra Thailand, tilmeld dig derfor allerede i dag - dú kan også finde din kommende kæreste hér.

Thaikontakt

© www.thaikontakt.dk